VRAGEN EN CONTACT

Domme vragen bestaan niet! Heb je een vraag over ons bedrijf of onze producten? Kijk eerst even tussen de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag

Heb jij vragen over nakd?

Veelgestelde vragen

 • Wat is er zo bijzonder aan onze Nakd repen?

  Er is een verschil tussen onze repen en vrijwel alle andere repen die je in de supermarkt vindt. Zo zijn onze producten vegan, glutenvrij en zonder toegevoegde suikers, siropen of andere kunststoffen. Daarnaast bestaan onze producten enkel uit pure, minimaal bewerkte ingrediënten. Al onze repen zijn koudgeperst zodat alle vitaminen en mineralen bewaard blijven. Neem de proef op de som en vergelijk onze ingrediëntenlijst eens met die van een andere graanreep, je zult versteld staan.

 • Glutenvrij, zonder toegevoegde suikers, veganistisch ... Maar wat zit er dan in?

  In onze repen zit niets meer dan fruit en noten. Voor een aantal varianten voegen we ook natuurlijke aroma’s toe.

 • Zijn alle producten glutenvrij?

  Behalve ons Nakd Oatie assortiment, zijn al onze producten glutenvrij.

 • Wat voor soort noten worden er gebruikt?

  Onze repen bevatten één of meerdere soorten noten. We gebruiken amandelen, cashewnoten, pecannoten en pinda’s.

 • Waaruit bestaan de "natuurlijk aroma's" in de Nakd repen?

  Natuurlijke aroma’s zijn componenten afkomstig van natuurlijke (plantaardige) grondstoffen. Samen met de andere ingrediënten zorgen ze voor de lekkere smaak van onze repen.

 • Hoe kan het dat de repen een lange houdbaarheidsdatum hebben?

  Om te beginnen helpt de natuur ons hier een handje; de suikers in het gedroogde fruit werken als een natuurlijk conserveermiddel. Daarom is gedroogd fruit of natuurlijke jam ook zo lang houdbaar. Daarnaast helpen wij de natuur een handje door hoogwaardige, luchtdichte verpakkingen te gebruiken. Hierdoor blijven de repen lekker vers.

 • Kun je de repen na de tht-datum eten?

  Wanneer de THT-datum is verstreken hebben de repen een hardere structuur. De ervaring leert ons dat de repen al ruimschoots voor de THT-datum op zijn;)

 • Waarom zijn de Nakd producten ‘Raw’?

  Onze repen bevatten 100% natuurlijke ingrediënten. We koken, verhitten of bakken onze repen niet. Fruit & noten koud samengeperst, dat is alles. Zo blijven alle vitamines en mineralen bewaard. Wanneer we onze repen zouden bakken dan zouden deze deels verloren gaan. Zonde, toch?

Neem contact op

  • The wholefoods revolution

   Terug naar wat de natuur ons te bieden heeft. Geen bewerkte ingrediënten en een waslijst aan toevoegingen: enkel noten en fruit, dat is alles!

   Lees meer
  • ZO WORDT NAKD GEMAAKT

   We maken de lekkerste repen. Bekijk hier hoe we dat doen.

   Lees meer
  • ONZE PRODUCTEN

   Van Carrot Cake tot Blueberry Muffin, van Lemon Cake tot Peanut Delight. Laat je verleiden door alle smaken en kies jouw favoriet!

   Lees meer